ΔΙΑΦΟΡΑ

Lockdown: ΑΥΤΑ τα καταστήματα ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Lockdown: ΑΥΤΑ τα καταστήματα ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

«Πράσινο φως» για το άνοιγμα των καταστημάτων με εποχικά είδη δίνει η κυβέρνηση

Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν τα καταστήματα με εποχικά είδη, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται σε πάνω από 100 σε όλη τη χώρα.

Την εισήγηση υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα πρέπει να την εγκρίνει η Επιστημονική Επιτροπή του υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται πως η σχετική εισήγηση δεν περιλαμβάνει τα καταστήματα παιχνιδιών.

Την είδηση ότι θα ανοίξουν τα εποχικά καταστήματα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο διήμερο διαδικτυακό συνέδριο που πραγματοποιεί το Iνστιτούτο Έρευνας

Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) με θέμα «Σούπερ μάρκετ 2030 – Ο άνθρωπος στο επίκεντρο της στρατηγικής του κλάδου των σούπερ μάρκετ».

Όπως ανέφερε νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης, «προσανατολιζόμαστε σε ένα άνοιγμα των εποχικών ειδών (χριστουγεννιάτικων στολιδιών, δέντρων και διακοσμητικών) κυρίως γιατί αυτά τα είδη δεν μπορούν να πουληθούν σε επόμενο χρόνο παρά μόνο μέσα στις γιορτές.

Η οριστικοποίηση της απόφασης και του τρόπου που θα γίνει θα το μάθετε τις επόμενες ώρες από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ασφαλώς από την ώρα που θα ανοίξουμε το λιανικό εμπόριο για αυτά τα είδη το ίδιο θα γίνει και για τα σούπερ μάρκετ και τα συγκεκριμένα προϊόντα θα βγουν από την απαγόρευση»..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button