ΔΙΑΦΟΡΑ

Λούκας Γιώρκας: «Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία»

Ο τραγουδιστής τόνισε πως ο Θεός και η εκκλησία τον βοήθησαν να ξεπεράσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του. Ο Λούκας Γιώρκας σε συνέντευξή του στο Πρω1νό του ANT1 μίλησε για τις δύσκολες φάσεις που πέρασε εξαιτίας της αναγνωσιμότητάς του και μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν. Όπως είπε ο τραγουδιστής ο Θεός και η εκκλησία τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

«Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό. Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Πέρασα και από τη διαδικασία της φαρμακευτικής αγωγής, συνομιλώντας με τον πνευματικό μου και με έναν ψυχολόγο. Μου πήρε κάποια χρόνια μέχρι να βρω αυτή τη “συνταγή”. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία. Έχουμε λανθασμένα την άποψη ότι η εκκλησία είναι δικαστήριο και ότι είναι παλιομοδίτικό. Είναι ένα νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή, τον άνθρωπο ολόκληρο» ανέφερε ο Λούκας Γιώρκας.

πηγή : protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button