ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαχαιριά για την Καίτη Γκρέυ – Νεκρός ο γιός της και πατέρας της Ηλιάδη

Μαχαιριά για την Καίτη Γκρέυ – Νεκρός ο γιός της και πατέρας της Ηλιάδη

Η κηδεία του πατέρα της τραγουδίστριας Βασίλη αλλά και γιου της Καίτης Γκρέυ πρόκειται να γίνει αύριο ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η Αγγελική Ηλιάδη που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη «Φάρμα» στο παρελθόν είχε μιλήσει για την κρίση που είχε περάσει η σχέση με τους γονείς της λόγω των προσωπικών της επιλογών και για οκτώ ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν.

Πένθος στον Ελληνικό στρατό – Νεκρός ανθυπολοχαγός στον Έβρο. Τον πρόδωσε η καρδιά του

Θρήνος στο Διδυμότειχο για τον αιφνίδιο θάνατο 49χρονου στρατιωτικού χθες Δευτέρα το πρωί, που υπηρετούσε στην 50η Ταξιαρχία και συγκεκριμένα στη Μονάδα Πυροβολικού, στο Κουφόβουνο.

Πρόκειται για ανθυπολοχαγό που έμενε στο Διδυμότειχο και κατάγεται από το χωριό Θυρέα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε διαδικασία συνταξιοδότησης από τις ένοπλες δυνάμεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο, τα παιδιά και όλη την οικογένειά του, αλλά και τους συγχωριανούς, τους συναδέλφους, φίλους και γνωστούς.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button