ΔΙΑΦΟΡΑ

Μανούλα, 19 ετών, βρέθηκε Νεκρή στο Σπίτι της, δίπλα στο 5 Μηνών Μωρό της

Μανούλα, 19 ετών, βρέθηκε Νεκρή στο Σπίτι της, δίπλα στο 5 Μηνών Μωρό της

Μία μητέρα 19 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η αστυνομία ανέφερε πως η άτυχη κοπέλα κοπέλα έχασε τη ζωή της τουλάχιστον δύο 24ωρα πριν. Δίπλα της βρέθηκε το πέντε μηνών μωρό της το οποίο αν και αφυδατωμένο, βρέθηκε ζωντανό.

Η Courtney Newlands βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, από την αστυνομία που έσπασε την πόρτα της. Θεωρείται ότι η Courtney μπορεί να έχει υποστεί επιπλοκές από τον διαβήτη τύπου 1, αλλά μέχρι τώρα οι ιατροί δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν την αιτία του θανάτου της.

Το άτυχο μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες και τώρα βρίσκεται στο σπίτι της αδερφής της άτυχης μητέρας του. Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε: «Η κόρη μου δυστυχώς έχασε τη ζωή της από διαβήτη και παραλίγο να χάσω και το εγγόνι μου. Ο διαβήτης δεν είναι εύκολο πράγμα. Τελικά η κόρη μου ήταν πολύ άτυχη».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button