ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Καρράς: Ρίγη συγκίνησης στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του – «Αθάνατος Βασιλάρα»

Βασίλης Καρράς: Ρίγη συγκίνησης στο λαϊκό προσκύνημα του θρυλικού τραγουδιστή

Σε βαρύ και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, εκατοντάδες άνθρωποι δίνουν το παρών στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το τελευταίο αντίο στον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά.

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή που βρισκόταν μαζί του μέχρι τις τελευταίες στιγμές του, έφτασε αγκαλιασμένη στον ιερό ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

 

Από τις 8 το πρωί, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Καρρά, μερικοί εξ αυτών με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ναού και θρηνούν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Από την Κρήτη και τη Γερμανία για το αντίο στον Καρρά

Θαυμαστές του Καρρά από κάθε γωνιά του κόσμου ήρθαν σήμερα στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ένας άλλος θαυμαστής του Καρρά, από την Κρήτη, βρέθηκε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να πει το δικό του αντίο στον άρχοντα της λαϊκής μουσικής σκηνής.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα έως το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του τραγουδιστή.

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button