ΔΙΑΦΟΡΑ

Μας ευλόγησε η Γερόντισσα Μακαρία με το λείψανο του Αγίου και μας είπε ότι θα γίνουμε καλά από τα ναρκωτικά. Έτσι και έγινε!

Μας ευλόγησε η Γερόντισσα Μακαρία με το λείψανο του Αγίου και μας είπε ότι θα γίνουμε καλά από τα ναρκωτικά. Έτσι και έγινε!

Ήμουν και εγώ και ο αδελφός μου πολύ άρρωστοι και οι δυο μπλεγμένοι στα ναρκωτικά 16 χρόνια.

Βασανιζόμαστε με πολλές αρρώστιες και τη χειρότερη από όλες, την εξάρτηση της ηρωίνης.

Με πήγε μια γνωστή στον Άγιο Εφραίμ για πρώτη φορά. Πάντα πίστευα στον Θεό και πάντα προσευχόμουν και δόξαζα το όνομα Του, αλλά δεν εκκλησιάζμουν συχνά, λόγω της αδυναμίας μου.

Εκείνη την ημέρα είχα την τύχη και την ευλογία να είναι η Γερόντισα Μακαρία και να με δει, να με ρωτήσει τι έχω και να της πω για μένα και τον αδελφό μου που αργοπεθαίνουμε.

Τότε με κοίταξε και με ευλόγησε με τον λείψανου του Αγίου Εφραίμ και μου είπε ότι θα γίνουμε καλά με την ευλογία του Αγίου.

Σήμερα είναι 8 χρόνια που είμαστε και οι δυο καλά. Ευχαριστώ και τον Άγιο Εφραίμ, που άκουσε τις προσευχές μου και μας έκανε καλά και τους δυο από όλα μας τα βάσανα.

Δοξάζω και ευχαριστώ τον Κύριο και τον Άγιο για το δώρο της ζωής κάθε μέρα. Το θαύμα για εμάς έγινε, ήμαστε ζωντανοι και υγιείς.

Ευχαριστώ με λόγια που είναι σταγόνες στους ωκεανούς. Δόξα Σοι Κύριε.

Πηγή: Οπτασίαι και θαύματα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργού, ΙΘ τόμος, Έκδοσις Ιερά μονή Ευαγγελισμού Θεοτόκου Όρος Αμώμων Αττικής

Αντιγραφή: Χώρα Του Αχωρήτου

πηγη choratouaxoritou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button