ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαύρο ξημέρωμα. Ξεψύχησε ο 23χρονος Παναγιώτης μετά το τροχαίο στο Καϊμακλί

Μαύρο ξημέρωμα. Ξεψύχησε ο 23χρονος Παναγιώτης μετά το τροχαίο στο Καϊμακλί

Μαύρο ξημέρωμα για ακόμη μια οικογένεια. Το τροχαίο δυστύχημα στο Καϊμακλί εξελίχθηκε σε θανατηφόρο, με θύμα τον Panayot Panov, ηλικίας 23 ετών.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 23χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε σιδερένιο ηλεκτρικό πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του Panayot, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος και ένας 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button