ΘΑΥΜΑΤΑ

Με λένε Εμμανουέλα είχα πάθει εγκεφαλικό πονούσα φρικτά δεν καταλάβαινα την γλωσσα μας και …

Με λένε Εμμανουέλα είχα πάθει εγκεφαλικό πονούσα φρικτά δεν καταλάβαινα την γλωσσα μας και …Είναι το θαύμα της Εμμανουέλας που μας έστειλε στη σελίδα μας.. σας το παρουσιάζουμε όπως μας το έγραψε.. Με λένε Εμμανουέλα και θα ήθελα να μάθει ο κόσμος το μεγάλο θαύμα που έζησα όταν..

Καλησπερα σας.θα ηθελα να μαθει ο κοσμος ενα θαυμα που εζησα ωστε να πιστευουν ολοι.γεννησα με επισκληριδιο καισαρικη το γιο μου και κατα τη διαρκεια του τοκετου ειχα δυσφορια.αποτελεσμα ηταν να παθω εγκεφαλικο.εκλεισε ολο το αριστερο ημισφαιριο απο θρομβους και δυο θρομβους δεξια.δεν μπορουσα να μιλησω ποναγα φρικτα το κεφαλι μου και δεν καταλαβαινα την γλωσσα μας.

Οι γιατροι στον ευαγγελισμο στην φλεβομαγνητικη βρηκαν οτι εχω παθει εγκεφαλικο.μεσα στον πονο μου σταυρωσα το κεφαλι μου με ενα εικονακι του Αγιου Εφραιμ.Μετα απο λιγο ο πονος υποχωρησε ωσπου εφυγε εντελως.αρχισα να μιλαω πιο καλα ενω πριν δεν μπορουσα να πω μαμα.Μετα απο καθημερινα παρακαλια μου να φυγουν οι θρομβοι ενα βραδυ ακουγα το νεογγενητο μου να κλαιει ελαφρα.γυρισα προς την κουνια και διπλα μου στο κρεββατι ειδα εναν Αγιο να ιπτατε απο το εδαφος.επειδη ομως ειμαι ανθρωπος αρχικα το αμφισβητησα και λεω παιχνιδια του εγκεφαλου θα ειναι.ξαναγυριζω να δω Εάν όντως είναι Άγιος Εφραιμ που τον παρακαλούσα

Κοιταξα μεχρι πανω να δω εαν αυτο το μαυρο ρασο απεξω και ανθρακι σαν απο σταχτες το απο μεσα εχει και κεφαλι.και βλεπω τα μαυρα κατσαρα του γεννια.οποτε πιστηκα οτι ναι ειναι ο Αγιος Εφραιμ και ηρθε.Σε λιγο καιρο ξαναεκανα βλεφομαγνητικη στο Ιατροπολης και την πηγα στον Ευαγγελισμο.Ο γιατρος μου ειπε εαν εχεις Αγιο πιστευε τον.

Δεν εχεις τιποτα.Σαν να μην επαθες ποτε εγκεφαλικο.Εφυγαν ολοι οι θρομβοι απο παντου.Εφυγα με δακρυα στα ματια απο ευτυχια και πηγα στη νεα μακρη και ευχαριστησα τον Αγιο μου. Σας ευχαριστω.Καλο ειναι να τα μαθαινει ο κοσμος να μη νομιζει οτι δεν υπαρχουν οι Αγιοι μας.Θελει να μη χανουμε την πιστη μας.Με υπομονη και πιστη ερχονται ολα. Αυτο εγινε Ιουλιο του 2012. Εμμανουελα το ονομα μου

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button