ΔΙΑΦΟΡΑ

«Με περίμενες στο Ογκολογικό και μόλις ήρθα και σου έσφιξα το χέρι, απλά έφυγες»

Δυο χρόνια συμπληρώνονται από τον άδικο χαμό της αδελφής του Βάσου Ηλιάδη, Αλίκης. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό, θυμάται τη στιγμή που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η αδελφή του.

«1/05/2019 και ωρα 08.00 που εφυγες απο κοντα μας . Με περιμενες στο Ογκολογικο κεντρο και μολις ηρθα και σου εσφιξα το χερι και σου ειπα καλημερα αγαπη μου απλα ‘ εφυγες ‘ . 2 χρονια συμπληρωμενα σημερα . Παντα ησουν , εισαι και θα εισαι μαζι μας . Σε καθε μου σκεψη σε καθε μου αναμνηση με συντροφευεις.

Μου λειπεις αφανταστα καθε μερα καθε στιγμη , ο πονος της απωλειας ειναι μεγαλος και δεν γινεται καλυτερος με το περασμα του χρονου . Απλα οι αναμνησεις οι φωτογραφιες της ζωης ειναι η δυναμη για να σε νοιωθω κοντα μου .

Λειπεις στην Μανα σου , στα παιδια σου , στα αδελφια σου , στους φιλους σου που σε ηξεραν και σε αγαπησαν για το ποια ησουν και τον χαρακτηρα σου . Στο επανειδην ‘ twin μου ‘ δικε μου αγγελε». Δυο χρόνια συμπληρώνονται από τον άδικο χαμό της αδελφής του Βάσου Ηλιάδη, Αλίκης.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό, θυμάται τη στιγμή που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η αδελφή του.

πηγη omada.reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button