ΘΑΥΜΑΤΑ

«Με συμβούλεψαν να δώσω στην κόρη μου ευλογημένη κορδέλα της Τιμίας Ζώνης – Τώρα βρίσκεται στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης»

«Με συμβούλεψαν να δώσω στην κόρη μου ευλογημένη κορδέλα της Τιμίας Ζώνης – Τώρα βρίσκεται στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης»

Πλατύ, Αγλατζιάς

«Είμαι ο πατέρας της Μελίνας Τίμσον-Κάτσιη, η οποία ζεί στην Αγγλία.Στην κόρη μου δημιουργήθηκε σοβαρό ορμονικό πρόβλημα υγείας όταν σταμάτησε τις προπονήσεις. Ήταν αθλήτρια κολύμβησης στο τρίαθλο.

Παρόλο που ήταν μόνο 27 χρονών, πέρυσι τον Δεκέμβριο σταμάτησε η εμμηνόρροιά της. Παρουσιασθέντος του ορμονικού προβλήματος άρχισε να παίρνει βάρος.

Οι γιατροί της είπαν ότι λόγω του ορμονικού προβλήματος ήταν σχεδόν αδύνατο να μείνει έγκυος και μάλιστα σύντομα. Η Μελίνα άρχισε μία θεραπεία, η οποία συνοδευόταν με μία αυστηρότατη δίαιτα. Τον Ιούνιο του 2007 για πρώτη φορά επισκέφθηκα το Άγιον Όρος και δή την Μονή Βατοπαιδίου.

Μετά από συμβουλή των Πατέρων της Μονής πήρα κορδέλα ευλογημένη στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας και λάδι από τις 7 θαυματουργές εικόνες της Θεοτόκου, που υπάρχουν στην Μονή και τα έστειλα αμέσως στην κόρη μου.

Στις 27 Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων της και εορτή του αγίου Παντελεήμονος περιμέναμε νέα από τις ιατρικές εξετάσεις, που είχε κάνει η Μελίνα, ελπίζοντας να υπήρχε μία μικρή καλυτέρευση της καταστάσεώς της. Το βράδυ της ίδιας ημέρας μάς τηλεφώνησε και μάς ανακοίνωσε γεμάτη χαρά ότι ήταν μερικών εβδομάδων έγκυος. Επειδή τέλος Μαΐου είχε την πρώτη μετά το πρόβλημα εμμηνόρροια ήταν, όπως ανέφεραν οι γιατροί, αδύνατο να μείνει έγκυος τόσο γρήγορα. Όταν έμεινε έγκυος οι γιατροί της είπαν: “Ναί έμεινες έγκυος, αλλά μάλλον θα υπάρχουν προβλήματα υγείας (διαβήτης εγκυμοσύνης) τόσο σε σένα όσο και στο μωρό”. Τώρα βρίσκεται στον έκτο μήνα και όλα βαίνουν καλώς.

Η ίδια όπως και εμείς είμαστε σίγουροι ότι οφείλεται σε θαύμα της Παναγίας μας διά της Αγίας Ζώνης Της. Την κορδέλα δεν την βγάζει ποτέ από επάνω της.

Ο πατέρας

Ντίνος Κάτσιης

Πηγή: Θαύματα Αγίας Ζώνης, Έκδοσις Β΄ επαυξημένη, Έκδοσις Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2008.

πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button