ΔΙΔΑΧΕΣ

Με τον Θεό όλα είναι δυνατά!

ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: Νεαρός που εργαζόταν στο στρατό εξευτελίζονταν συνεχώς επειδή πίστευε στον Θεό. Μια μέρα ο καπετάνιος θέλησε να τον ταπεινώσει μπροστά στα στρατεύματα.

Κάλεσε τον νεαρό και του είπε: Αγόρι έλα εδώ, πάρε το κλειδί και πήγαινε πάρκαρε το τζιπ μπροστά. Ο νεαρός απάντησε:

Δεν ξέρω να οδηγώ! Ο καπετάνιος απάντησε: Τότε ζητήστε βοήθεια από τον Κύριό σας! Ενημερώστε μας τι υπάρχει! Ο νεαρός πήρε το κλειδί, πήγε στο όχημα και άρχισε να προσεύχεται. Μετά πάρκαρε το τζιπ όπως ακριβώς ήθελε ο καπετάνιος.

Όταν ο νεαρός στρατιώτης βγήκε από το τζιπ είδε τους πάντες να κλαίνε. Όλοι του είπαν: «Θέλουμε να υπηρετήσουμε τον Θεό σου. Ο νεαρός στρατιώτης έμεινε έκπληκτος και ρώτησε – τι συμβαίνει; Ο καπετάνιος κλαίγοντας άνοιξε το καπό του τζιπ και είπε στον νεαρό: – ότι το αυτοκίνητο δεν έχει μηχανή!

Τότε το αγόρι είπε:- Βλέπεις;

Αυτόν τον Θεό υπηρετώ, τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Θεό, τον Θεό που δίνει ζωή σε αυτόν που δεν υπάρχει. Μπορεί να νομίζεις ότι αυτά είναι αδύνατα πράγματα, αλλά με τον Θεό όλα είναι δυνατά!!!

Καλημέρα και Ευλογημένη Εβδομάδα!

Στέργιος ‘Ορκας

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button