ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη απώλεια και θλίψη – Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Μεγάλη απώλεια και θλίψη – Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον κορονοϊό, άφησε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Mετά από περίπου 1,5 μήνα νοσηλείας στον Ευαγγελισμό και σκληρή μάχη για τη ζωή του, έφυγε τελικώς κοντά στις 7 το πρωί ο Δημήτρης Κρεμαστινός επί σειρά ετών υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τις τελευταίες εβδομάδες έδινε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό στον Ευαγγελισμό αφού βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον ειδικό θάλαμο για τον ιό.

Είχε διασωληνωθεί εδώ και αρκετό καιρό ώστε να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικώς νικήθηκε από τον αόρατο εχθρό που έχει κυριεύσει όλο τον πλανήτη.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός είχε διατελέσει υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ενώ είχε γίνει ευρύτερα γνωστός στο πανελλήνιο από τη στενή του σχέση με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου του οποίου υπήρξε και προσωπικός ιατρός.

Ο πρώην υπουργός ήταν διασωληνωμένος, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τελικά τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/5) πέθανε σκορπώντας θλίψη στον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ, της ιατρικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και της πολιτικής σκηνής του τόπου.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το θάνατό του ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας..

12vima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button