ΔΙΑΦΟΡΑ

Mέρι Μάρα: Πνίγηκε η ηθοποιός των «ER» και «Law & Order»

Η άτυχη ηθοποιός ήταν 61 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μέρι Μάρα, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της.

Η ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές «ER» και «Νόμος και Τάξη» πέθανε από πνιγμό, όπως αναφέρει ο Κρεγκ Ντόρφμαν στο Variety.

Η άτυχη ηθοποιός πέθανε στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή, σε ηλικία 61 ετών. «Η Μέρι Μάρα ήταν μια από τις καλύτερες ηθοποιούς που γνώρισα ποτέ. Ακόμα θυμάμαι ότι την είδα στη σκηνή το 1992 στο “Mad Forest” στο Μπρόντγουεϊ. Ήταν αστεία και αληθινή, όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει», έγραψε ο Ντόρφμαν.

Η Μέρι Μάρα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε. Στη συνέχεια, έφυγε για σπουδές στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο Γέιλ. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1989 με την τηλεοπτική ταινία «The Preppie Murder» και εμφανίστηκε συνολικά σε παραπάνω από 80 ταινίες και σειρές.

Ανάμεσα σε εκείνες που ξεχώρισαν ήταν η σειρά «ER», όπου υποδυόταν την ασθενή Λορέτα Σουίτ. Η ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1992, με το «Love Potion No. 9», ενώ την ίδια χρονιά εμφανίστηκε ως η κινηματογραφική κόρη του Μπίλι Κρίσταλ στο «Μr Saturday Night».

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια πέφτοντας πάνω σε δέντρο – Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε δέντρο. Λίγο μετά τις 4, το αυτοκίνητο κινούταν επί της οδού Παπανικολή, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο διαχωριστικό διάζωμα.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 όχηματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε εικόνες

 

 

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button