ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεσσηνία: Πτώση θανάτου από τα 40 μέτρα για νεαρή νηπιαγωγό! Σπαραγμός για την 32χρονη (Βίντεο)

Μεσσηνία: Πτώση θανάτου από τα 40 μέτρα για νεαρή νηπιαγωγό! Σπαραγμός για την 32χρονη (Βίντεο)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξόρμηση συλλόγου από την Αθήνα για πεζοπορία. Την Καθαρά Δευτέρα έκαναν αναρρίχηση στα Σωτηριάνικα και συγκεκριμένα στο φαράγγι του Ξερίλα.

Γύρω στις 15.30 το μεσημέρι και ενώ η ομάδα 13 αναρριχητών διέσχιζε τον πρώτο καταρράκτη στον Ξερίλα, η 32χρονη γλίστρησε, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από ύψος 40 περίπου μέτρων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Στο δύσβατο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας αλλά και η εθελοντική ομάδα της Μάνης “Γαία”. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν νηπιαγωγός από το Νέο Κόσμο.

Ακούστε στο επόμενο βίντεο, τι είπε για το τραγικό συμβάν ο πρόεδρος της κοινότητας, Βαγγέλης Λουκάς…

Πηγή: messinialive.gr

Πηγή: messinialive.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button