ΔΙΑΦΟΡΑ

Μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού τους διαγνώστηκαν και οι δύο στο τελικό στάδιο καρκίνου

Μία απίστευτα τραγική οικογενειακή ιστορία έφερε στο φως η εφημερίδα the Sun. Μία μητέρα κι ένας πατέρας πέντε μικρών παιδιών, διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνο στο τελικό στάδιο πέντε μόλις μήνες μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Η Σάρα και ο σύζυγός της Στιβ έμαθαν πως η πρώτη είχε καρκίνο του μαστού και μάλιστα στο τέταρτο στάδιο, οκτώ εβδομάδες μετά τη γέννηση του μικρού Arthur. Τον περασμένο Ιούνιο της είπαν ότι είχε μόνο λίγους μήνες ζωής. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της για να είναι με την οικογένεια της.

Ολοκλήρωσε τη θεραπεία της τον Οκτώβριο και η αξονική τομογραφία της έδειξε αξιοσημείωτη ανταπόκριση. Τις επόμενες εβδομάδες, όλοι προσπάθησαν να επανέλθουν στους ρυθμούς, όσο αυτό ήταν δυνατόν με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω του κορωνοϊού. Η Σάρα πήγαινε στο νοσοκομείο κάθε τρεις εβδομάδες για ανοσοθεραπεία.

Ωστόσο, ήταν εκείνη τη στιγμή που ο Στιβ άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάποσης φαγητού. Αρχικά πίστεψε πως το πάθαινε επειδή είχε πολύ άγχος λόγω όλων αυτών που είχαν περάσει. Όταν έκανε μία ειδική εξέταση, ο γιατρός του είπε ότι ήταν 99% σίγουρος ότι είχε καρκίνο στο στομάχι. Ήταν απίστευτο. Μετά από ό, τι είχε συμβεί ήδη φέτος, φαινόταν σαν το αδύνατο νέο. Αλλά στις 11 Δεκεμβρίου επιβεβαιώθηκε ότι ήταν καρκίνος του στομάχου και μάλιστα τέταρτου σταδίου. Με τη νέα χρονιά ξεκίνησε τη δική του θεραπεία του…

Οι φίλοι τους αμέσως δημιούργησαν μία σελίδα προκειμένου να μαζέψουν χρήματα. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν για τους δύο αυτούς νέους ανθρώπους: «Ο Στιβ είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου του γιου μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Όταν μάθαμε τι είχε συμβεί αποφάσισαμε να οργανώσουμε έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα γι ‘αυτούς. Ακόμα και για να κάνουν διακοπές ως οικογένεια. Το αξίζουν μετά τη φρικτή χρονιά που είχαν».

[infowoman]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button