ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια προσευχή για τον Κώστα Ευριπιώτη..

Μια προσευχή για τον Κώστα Ευριπιώτη

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο θρυλικός «χλαπάτσας» βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο.

Στάθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν… Το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Και ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έμεινε δίπλα του να προσεύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα, όπως όλοι μας άλλωστε.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου δεν είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Ευριπιώτη στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου. Καθημερινά, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος, θαυμαστές του ηθοποιού, φτάνουν εκεί με δάκρυα στα μάπα, κρατώντας εικόνες της Παναγίας και κομποσκοίνια, προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν από έναν χρόνο ο Κώστας Ευριπώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Μιλώντας λίγο καιρό μετά στην «Espresso», είχε αποκαλύψει: «Πήγα έκανα μια μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα επέμβαση αφαίρεσης φλεγμονών από το κεφάλι. Για επτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, στο αριστερό του χέρι, ο Κώστας Ευριπιώτης φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους. Δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του. Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.

Πηγή: youweekly.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button