ΔΙΑΦΟΡΑ

Μίρκα Καλατζοπούλου: Μάχη με τον κορωνοϊό επί 35 ημέρες για την 75χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

Μίρκα Καλατζοπούλου: Μάχη με τον κορωνοϊό επί 35 ημέρες για την 75χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

Η 75χρονη  αγαπημένη ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό και πως για 35 ημέρες ήταν άρρωστη.Σήμερα, ευτυχώς είναι καλά και είναι προφανές πως την τιμά που δημοσιοποίησε το πρόβλημά της.

Η Μίρκα Καλατζοπούλου γεννήθηκε  στην Αθήνα το 1945. και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα κλασικού χορού.

Στα μέσα της δεκαετίας του ΄50 άρχισε τις εμφανίσεις στο παιδικό θέατρο με τον αδελφό της και το 1955 έκανε την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία της Μ. Πλυτά «Η Δούκισσα της Πλακεντίας».

Ο πρώτο πρωταγωνιστικός ρόλος στον ελληνικό κινηματογράφο ήρθε το 1960 με την ταινία του Γ. Θεοδοσιάδη «Ερωτικά Παιχνίδια». Ακολούθησαν οι συμμετοχές της και σε άλλες ταινίες όπως το «Πατέρα κάτσε φρόνιμα((1967)», «Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου(1967)», καθώς και σε πολλά μελοδράματα.

Το 1965 έπαιξε για πρώτη φορά στο θέατρο στο έργο «Εκκλησιάζουσες», δίπλα στην Α. Συνοδινού.

Το 1967 παντρεύτηκε έναν Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία και λίγο αργότερα μετέβη στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε καριέρα στη τηλεόραση συμμετέχοντας σε διάφορες εκπομπές. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στη Σχολή της Columbia, καθώς και μαθήματα Business Administration στο πανεπιστήμιο UCLA.

Το 1978 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να παίρνει μέρος σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Στον Ελληνικό κινηματογράφο επανεμφανίστηκε το 1980 στην ταινία «Ο Άνθρωπος με το Γαρύφαλλο» του Ν. Τζίμα και το 1986 βραβεύτηκε για την ερμηνεία στην ταινία «Καραβάν Σαράι» του Τ. Ψαρρά.

Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 42 ταινίες.

Ο γάμος της και η μετακόμιση στην Αμερική

Ωστόσο, το 1967 έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της, καθώς παντρεύτηκε με τον Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία Καρλ Έπσερ και μετακόμισε στην Αμερική, όπου απέκτησε δύο παιδιά.

Εκεί συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή της Columbia.

Πλέον, ζει με την οικογένειά της στην Αρτέμιδα.

Η περιπέτεια της υγείας της Μίρκας Καλατζοπούλου λόγω του κορωνοϊού

Υγιής πια θέλησε να ανακοινώσει την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα πέρασε.

«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο,ύστερα από 35 μέρες μέσα,έχοντας αγκαλιά τον κοροναϊο.

Τώρα είμαι πολύ καλύτερα….σχεδόν ΤΕΛΟΣ! Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα.Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!!Να έχετε Υγεία και να προσέχετε» έγραψε η γοητευτική ηθοποιός!. .enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button