ΔΙΑΦΟΡΑ

Mόλις Ανακοιvώθηκε: Eγκpίθηκε η Πληρωμή! Τα Χpήματα Στoυς Λογαpιασμούς Τις Επόμεvες Ώρες

Mόλις Ανακοιvώθηκε: Eγκpίθηκε η Πληρωμή! Τα Χpήματα Στoυς Λογαpιασμούς Τις Επόμεvες Ώρες

Εγκρίθηκε η πληρωμή του επιδόματος.

Σύμφωνα με την απόφαση, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν οι πρώτες πιστώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Τον αριθμό του…

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν οι πρώτες πιστώσεις στους

τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα.

Η βασική προϋπόθεση για να πιστωθούν τα ποσά που αναλογούν στους μισθωτούς τους για τον προηγούμενο μήνα στα τέλη της εβδομάδας, που ξεκινά από το απόγευμα.

Πρέπει να έχουν υποβάλει, τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) και την τράπεζα πληρωμής της μισθοδοσίας του δικαιούχου που έχει ενταχθεί στον μηχανισμό.

Από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η καταβολή του επιδόματος

των 800 ευρώ στους εργαζόμενους πλητόμενων επιχειρήσεων που εχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας τον μήνα Νοέμβριο.

Ο αριθμός των εργαζομένων που βγήκαν σε αναστολή τον μήνα Νοέμβριο είναι εντυπωσιακός, αφού σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη:

«Πρόκειται για 445.365 δικαιούχους που θα λάβουν 251.668 εκατ. ευρώ.

Το σύνολο των εργαζόμενων (πληττόμενων και κλειστών επιχειρήσεων) που βγήκαν σε αναστολή τον Νοέμβριο ανέρχεται σε 674.841 και το συνολικό κονδύλι για την επιδότησή τους ανέρχεται σε 439.975 εκατ. ευρώ.

Από την έναρξη της πανδημίας εως σήμερα η «ΕΡΓΑΝΗ» έχει καταβάλει 2,52 δισ. ευρώ σε 3.429.710 εργαζομένους και σε 185.605 επιχειρήσεις»…

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button