ΔΙΑΦΟΡΑ

Μπάσκετ: Πέθανε ο Γιώργος Δημητρόπουλος – Ο ατζέντης που οδήγησε τον Αντετοκούνμπο στο NBA

Γιώργος Δημητρόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο ατζέντης που οδήγησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA

Ο διάσημος ατζέντης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Την τελευταία του πνοή άφησε ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της Octagon στην Ελλάδα το 2014 η οποία και εκπροσωπεί πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα ήταν εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Greek Freak από την Α2 στα παρκέ του NBA, ενώ υπήρξε ατζέντης του Θοδωρή Παπαλουκά, του Νίκου Ζήση καθώς και του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο διάσημος ατζέντης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών. Στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής από το 1988 έως και το 1996 ενώ έναν χρόνο αργότερα ασχολήθηκε με το επάγγελμα του μάνατζερ.

 

Η πρώτη αντίδραση για τα δυσάρεστα μαντάτα ήρθε από τους συνεργάτες του Δημητρόπουλου οι οποίοι τον αποχαιρέτισαν με συγκινητικό τρόπο.

Οι διευθυντές και όλο το δίκτυο των ανθρώπων της Octagon Europe με θλίψη ενημερώνουν ότι ο αγαπημένος μας φίλος, συνεργάτης, μέντορας, ιδρυτής της Octagon Europe Γεώργιος Δημητρόπουλος δεν είναι πλέον μαζί μας.

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης, θρηνούμε για την απώλεια ενός ανθρώπου που ήταν μοναδικός, ταλαντούχος, πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε και αποτελούσε πραγματική έμπνευση για όλους όσους είχαν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του.

Ορκιζόμαστε να συνεχίσουμε αυτό που αρχικά φαντάστηκε και μετά υλοποίησε με την ίδια αποφασιστικότητα και με βάση τις ίδιες αξίες που έζησε τη ζωή του ο Γιώργος. Η αγάπη μας πηγαίνει στη σύζυγό του και τα δύο καταπληκτικά αγόρια του με την υπόσχεσή μας ότι θα τιμούμε για πάντα την κληρονομιά του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το δικό της αντίο είπε στον Γιώργο Δημητρόπουλο η ΚΑΕ Ολυμπιακός«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημητρόπουλου, που “έφυγε” σήμερα (16/08) από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδος.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Δημητρόπουλου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του.», ανέφερε η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button