ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μπισκότα που θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας

Μπισκότα που θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας

Υλικά

 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 γάλα
½ βιτάμ
1 μπέικιν πάουντερ
4 κρόκοι αυγών
2 βανίλιες

Εκτέλεση

Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακατεύετε με το μπέικιν πάουντερ. Το βάζετε σε λεκάνη, κάνετε στο κέντρο μια γουβίτσα και ρίχνετε τους κρόκους, χτυπημένους με τη ζάχαρη και τη βανίλια.

Κατόπιν βάζετε το βούτυρο λιωμένο. Ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο λίγο το γάλα, ώστε να γίνει μια ζύμη μαλακή. Το αφήνετε να σταθεί αρκετή ώρα στο ψυγείο (περίπου 1 ώρα) και κατόπιν, με ένα κουταλάκι, απλώνετε τη ζύμη στη μορφή που θέλετε να έχουν τα μπισκότα (κατά προτίμηση στρογγυλά), επάνω σε μια λαδόκολλα.

 Τα ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία (180-200 βαθμούς) για περίπου 15 λεπτά. Αφού τα βγάλετε και κρυώσουν τα ενώνετε ανά δύο, βάζοντας στη μέση μαρμελάδα. Αντί για μαρμελάδα μπορείτε να βάλετε και μερέντα.

Πηγή: itabloid.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button