• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Nεκpός γνωστός Παρουσιαστής

25 Δεκεμβρίου, 2024
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Nεκpός γνωστός Παρουσιαστής
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Σύμφωνα με πληροφορίες από eirinika.gr, «ήταν ένας φάρος φωτός στη ζωή μας και ένας αληθινός ήρωας για την κοινότητά του» αναφέρει η οικογένεια του Chauncy Glover.

Πέθανε ο διάσημος παρουσιαστής ειδήσεων με 3 βραβεία Εmmy, Σόνσυ Γκλόβερ – Ήταν μόλις 39 ετών

Ένας αγαπημένος τηλεοπτικός παρουσιαστής πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 39 ετών.

Ο Chauncy Glover (Σόνσυ Γκλόβερ), παρουσιαστής ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό KCAL-CBS, πέθανε, όπως ανακοίνωσε το κανάλι την Τρίτη, αν και η αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη.

Ο τρεις φορές βραβευμένος με Emmy δημοσιογράφος είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2023 για να συμμετάσχει στον σταθμό ως νέος παρουσιαστής του, αφήνοντας πίσω την καριέρα του στο ABC13.

 

Η οικογένειά του ανέφερε σε δήλωση:

«Εμείς, η Sherry και ο Robert Glover, μαζί με την αγαπημένη οικογένεια του Chauncy, είμαστε συντετριμμένοι από την αφάνταστη απώλεια της αγαπημένης μας Chauncy. Ήταν κάτι περισσότερο από γιος και αδελφός — ήταν ένας φάρος φωτός στη ζωή μας και ένας αληθινός ήρωας για την κοινότητά του».

Πριν από την οκταετή καριέρα του με το ABC13 στο Χιούστον, εργάστηκε στο WDIV στο Ντιτρόιτ για τρία χρόνια και στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα για δύο χρόνια.

Η πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση ήταν ως ρεπόρτερ στο Κολόμπους της Τζόρτζια αφού έλαβε πτυχίο δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο Τρόι στην Αλαμπάμα. Πιο πρόσφατα είχε εμπλακεί σε μια μήνυση από έναν πρώην παρουσιαστή του KCAL, τον Jeff Vaughn, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον «άφησαν να φύγει επειδή είναι ένας μεγαλύτερος, λευκός ετεροφυλόφιλος άνδρας».

Ο Βον, ο οποίος ήταν 58 ετών την εποχή που κατατέθηκε η μήνυση «κατά των λευκών διακρίσεων» κατά της KCAL, εκπροσωπείται από την America First Legal, μια συντηρητική ομάδα που στοχεύει στη διαφορετικότητα, την ισότητα και τα προγράμματα ένταξης. Ισχυρίστηκαν ότι ο κ. Glover έχει «ελάχιστη εμπειρία».

Επίσης, πρωτοστάτησε το 2014 στο Chauncey Glover Project, ένα ετήσιο πρόγραμμα καθοδήγησης και προετοιμασίας για το κολέγιο για μαύρους και ισπανόφωνους νέους άνδρες.

 

Αμαλιάδα: Ο Εισαγγελέας για την Ειρήνη Μουρτζούκου

Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας ζήτησε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, στο πλαίσιο της νέας έρευνας, να λάβουν καταθέσεις τεσσάρων συγκεκριμένων προσώπων

Νέα σελίδα στις έρευνες γύρω από τον θάνατο του 15 μηνών Παναγιώτη, του γιου της φίλης της Ειρήνης Μουρτζούκου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγει η εντολή του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, Διαμαντή Φλωρίδη, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς την Ασφάλεια Ήλιδας προκειμένου να διερευνηθεί το αν προκύπτει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας (με οποιοδήποτε είδος δόλου) του βρέφους.

Η εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», περιλαμβάνει όλο το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο από το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, από τη στιγμή που πέθανε ο Παναγιωτάκης.

Ο αντεισαγγελέας Φλωρίδης ζητά επίσης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, στο πλαίσιο της νέας έρευνας, να λάβουν καταθέσεις τεσσάρων συγκεκριμένων προσώπων, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη ληφθεί, καθώς και να του επισυναφθεί η ιατροδικαστική έκθεση με τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Ξεκάθαρη εικόνα για τις κατηγορίες που ενδέχεται να διατυπωθούν θα υπάρξει μετά και την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας, όταν και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας για να αποφανθεί σχετικά με την κίνηση ποινικής δίωξης κατά υπόπτων, εφόσον προκύψουν, για τη διερευνώμενη τέλεση ανθρωποκτονίας.


Την ίδια στιγμή, η πρώτη έρευνα που παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, Ευάγγελο Μιχαήλο, που και αυτή στάλθηκε προς το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, έχει ήδη ολοκληρωθεί από τους αστυνομικούς. Μέσω της συγκεκριμένης παραγγελίας Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να μάθει την πορεία των υποθέσεων θανάτων βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία και σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος και είναι αρμόδιος για τις επόμενες ενέργειες.

Χθες, διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας στην Εισαγγελία Πατρών η δικογραφία για τον θάνατο του δεύτερου μωρού της Ειρήνης Μουρτζούκου στο Νοσοκομείο Παίδων, το 2023, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά για το τι πραγματικά συνέβη και στα πέντε παιδιά και μέχρι στιγμής δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία σε κάποιο πρόσωπο.

Το διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Θλίψη: Νεkρός Έλληνας δημοσιογράφος ξαφνικά

Next Post

Τραγωδία στο χιόνι: Πέθανε η 26χρονη σκιέρ

Next Post
Αντί για Χριστούγεννα και γιορτές… ετοιμάζουν κηδεία – Νεκρός 33χρονος

Τραγωδία στο χιόνι: Πέθανε η 26χρονη σκιέρ

Ποια ώρα γεμίζουν οι εκκλησίες με αγγέλους (Γερόντισσα Λαμπρινή)

Ποια ώρα γεμίζουν οι εκκλησίες με αγγέλους (Γερόντισσα Λαμπρινή)

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr