ΔΙΑΦΟΡΑ

“Να ζήσεις Τζωρτζίνα….”: Κόβουν την ανάσα αυτά που θα μάθουμε

“Να ζήσεις Τζωρτζίνα….”: Το νέο trailer της Νικολούλη κόβει την ανάσα για αυτά που θα μάθουμε

Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ της Παρασκευής που θα ασχοληθεί ξανά με το θρίλερ της Πάτρας, το οποίο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο.

Η Αγγελική Νικολούλη που έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση με τους θανάτους των 3 παιδιών στην Πάτρα με το trailer δημιουργεί “ατμόσφαιρα” και προαναγγέλλει εξελίξεις στην υπόθεση.

Το βίντεο ξεκινά με παιδάκια να τραγουδάνε “Χρόνια πολλά” στην Τζωρτζίνα με φόντο μια τούρτα γενεθλίων. Το φόντο αλλάζει και με δυνατή μουσική υπόκρουση που παραπέμπει στη δημοφιλή σειρά “10η Εντολή”, η οποία αφορούσε εγκλήματα και ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, δίνει μια πρόγευση για όσα θα δούμε την Παρασκευή στις 23:20.

TO ΝΕΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

[infokids.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button