ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα μαρτυρία – «φωτιά» για τον θάνατο της 16χρονης ΜΑΡΙΑΣ

Νέα μαρτυρία – «φωτιά» για τον θάνατο της 16χρονης ΜΑΡΙΑΣ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Νέα μαρτυρία ήρθε στο «φως» για τη 16χρονη Μαρία από τα Τρίκαλα, την ώρα που το «θρίλερ» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται, με την οικογένειά της να επιμένει ότι δολοφονήθηκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή να κάνει λόγο για «πτώση».

Ειδικότερα, μία γυναίκα υποστηρίζει ότι ξημερώματα Τετάρτης, λίγο πριν τις 4:00, είδε τη 16χρονη σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων.

Η ίδια τονίζει ότι της έκανε εντύπωση το προχωρημένο της ώρας, αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η νεαρή κοπέλα.

«Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το Star.

Κάμερα «έπιασε» την 16χρονη πριν βρεθεί νεκρή

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από κάμερες δρόμων της περιοχής. Μάλιστα σε ένα από αυτά καταγράφεται η 16χρονη σε έναν δρόμο, κοντά στο σπίτι της, περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Κλειδί αποτελεί και η εξέταση του κινητού τηλεφώνου της ανήλικης, που έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, θα εντοπιστούν και τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων όσων βρίσκονταν στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 27χρονος αστυνομικός παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε με την 16χρονη μαθήτρια στις 02.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης και στη συνέχεια είπε πως την άφησε και έφυγε σπίτι της.

H ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων
Την ίδια ώρα η αστυνομία κάνει έκκληση να μην παρασύρεται ο κόσμος από φήμες και διαδόσεις, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων να εκδίδει ανακοίνωση σχετικά με το θρίλερ που εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα με το θάνατο της 16χρονης Μαρίας Χυσένι.

Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 16χρόνης που βρήκε τραγικό θάνατο πρωινές ώρες της 15-07-2020 στην περιοχή του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Διά της παρούσης όμως θέλουμε να εκφράσουμε και την απόλυτη στήριξη στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Τρικάλων που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την τραγική αυτή υπόθεση.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπληρώσουν στο ακέραιο το καθήκον τους και θα ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο η 16χρόνη ανήλικη. Η Υπηρεσιακή τους πορεία έχει αποδείξει το ήθος τους, την αξιοπρέπεια τους και την αυταπάρνηση τους πολλάκις στο παρελθόν και δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Καλούμε τους Τρικαλινούς πολίτες να μην υιοθετούν φήμες και διαδόσεις και να εμπιστευτούν τα επίσημα όργανα της πολιτείας που έχουν οριστεί γι αυτό το σκοπό, περιμένοντας σε κάθε περίπτωση τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών.

Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων
ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος»

ΠΗΓΗ.newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button