ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή η 87χρονη στο Κιλκίς που είχε εξαφανιστεί

Νεκρή εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, 87χρονη για την οποία ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης.

Ο γιος της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας, το βράδυ του Σαββάτου, 30 Οκτωβρίου.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Θρήνος δημοσιογράφου για τη νεκρή μάνα του – «Φεύγεις τόσο νέα και τόσο βιαστικά»

Μια γυναίκα αγαπητή, μητέρα τεσσάρων παιδιών και σύντροφος ζωής επί σαράντα χρόνια του γνωστού συνδικαλιστή και γραμματέα της Ένωσης Πολυτέκνων, Βάϊου Κουκλουμπέρη, η Βάγια, αφήνει πίσω της μεγάλο κενό και θλίψη σε όλους όσους την γνώριζαν.

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο γιος της και δημοσιογράφος Δημήτρης Κουκλουμπέρης γράφει:

«Αγαπημένη μου μητέρα. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έφυγες από κοντά μας. Τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα…

Εσύ, που είχες αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή σου στην οικογένειά σου, στα τέσσερα παιδιά σου, που μας καμάρωνες και με χαρά μας έβλεπες να προοδεύουμε και στον πατέρα μας, Βάιο, με τον οποίο συμπορεύεστε για σαράντα χρόνια.

Η απώλειά σου μας συντρίβει! Ήσουν ένας καλοσυνάτος, χαμογελαστός άνθρωπος, πάντα πρόθυμη να μας ακούσεις, να μας στηρίξεις, να μας ευχαριστήσεις. Αμέτρητες οι στιγμές ευτυχίας που βίωσα μαζί σου, μανούλα μου! Φεύγεις τόσο νέα και τόσο βιαστικά!

Μόλις 60 ετών και είχαμε τόσα πολλά να κάνουμε και να ζήσουμε ακόμη, με τον μπαμπά, τον Βασίλη, τον Νίκο, τη Δέσποινα, τον Νίκο, τον μπέμπη τους και την Σοφούλα που τόσο αγαπούσες, σαν να ήταν και δικό σου παιδί!

Ένα κενό θα υπάρχει πλέον στην καρδιά μου αλλά και η παντοτινή μου αγάπη για σένα, όπως και η υπόσχεση να σε έχουμε πάντα εδώ ανάμεσά μας, στη μνήμη και στην καθημερινότητά μας, σαν να μην έφυγες ποτέ.

Αντίο καλή μου μάνα, αντίο Βαγιούλα μας, να μας φιλήσεις τον παππού Βασίλη και τη γιαγιά Δήμητρα που θα συναντήσεις τώρα εκεί που πας. Καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες από το βάθος της ψυχής μου!».

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button