ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή η Εύα Μποντούρη – Γι’ αυτό το λόγο μπήκε στο χειρουργείο

Η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε μια περιπέτεια υγείας που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα της στερούσε τη ζωή.

Η Εύα Μπουντούρη διαγνώστηκε με ανεύρισμα εγκεφάλου, κατά την διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να ελέγξει τον θυρεοειδή της.

Oι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η Εύα έπεσε σε κώμα και παρέμεινε σε καταστολή για σχεδόν είκοσι μέρες.

Τελικά, δεν κατάφερε να ξυπνήσει ποτέ και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βυθίστηκαν στη θλίψη, ενώ o «Εν Λευκώ» αφιέρωσε σήμερα όλες τις μουσικές επιλογές στη μνήμη της.

 Ποια ήταν η Εύα Μπουντούρη:

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 2002 και από το 2007 το μυαλό και τα χέρια «κόλλησαν» στην κονσόλα του Εn Lefko 87.7, αναλαμβάνοντας τα βράδια, τα απογεύματα, τα μεσημέρια, τα Σαβ/κα και τις καθημερινές. Μέσα στην υπερβολή της, θεωρεί ότι δεν νοείται groovy μουσική χωρίς μπάσο & μαγεία χωρίς σαξόφωνο!

Με ποικίλα ακούσματα και freestyle DJ set, αφήνει πάντα χώρο για πολλά είδη, αλλά δίνει έμφαση στη soulful disco, τη jazzy electronica και τη nu-funk. Τα πιθανά σημεία για να τη βρούμε εκτός των FM, είναι η Αθήνα, τα περίχωρα & τα νησιά.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button