ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή η Μαρία Φωτοπούλου

Νεκρή η Μαρία Φωτοπούλου

Η είδηση έρχεται απο την Πάτρα και αφορά σε μια γυναίκα που είχα την τιμή στο παρελθόν να γνωρίσω. “Λύγισε” το βράδυ της Πέμπτης

η  συμβολαιογράφος Μαρία Φωτοπούλου – Αμπατζή στη μάχη που έδινε για τη ζωή της εδώ και κάποιους μήνες.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του δικηγόρου Θάνου Αμπατζή με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Η  κηδεία της θα γίνει από τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα στις 2 το μεσημέρι.

nassosblog.gr

Στην κηδεία της 25χρονης αστυνομικού στη Λευκάδα

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην άτυχη Αφροδίτη, η οποία απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά της, ύστερα από σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Ιωνία.

Η κηδεία της άτυχης 25χρονης τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λευκάδα, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Παναγίας των Ξένων.

Η δόκιμη αστυνομικός σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε στην υπηρεσία της στο αστυνομικό τμήμα των Πατησίων, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε συνομήλικός της έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο δικό της.

Η νεαρή κινούνταν στην Λεωφόρο Κύμης, ωστόσο βλέποντας το φανάρι στην διασταύρωση με την οδό Κασταμονής να γίνεται πορτοκαλί ελάττωσε ταχύτητα.

Ξαφνικά όμως πίσω της καρφώθηκε άλλο αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το όχημα της 25χρονης πετάχτηκε πολλά μέτρα μακριά, άρπαξε φωτιά και ακινητοποιήθηκε πίσω από ένα σταθμευμένο ΙΧ.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button