ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή σε τροχαίο κορυφαία αθλήτρια ποδηλασίας. Τράκαρε με φορτηγό

Νεκρή σε τροχαίο κορυφαία αθλήτρια ποδηλασίας. Τράκαρε με φορτηγό

Μια ακόμη απώλεια για το άθλημα της ποδηλασίας… Η Ρομπέρτα Αγκόστι πέθανε σε τροχαίο στο Καστέλ Βεντζάγκο, κοντά στο Λονάτο.

Η αθλήτρια, που ήταν γεννημένη το 1969 και μετείχε στην ομάδα Millennium of Brescia, ήταν η σύντροφος του Μάρκο Βέλο, πρώην επαγγελματία και νυν βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ιταλίας, Ντάβιντε Κασάνι.

Οι δυο τους προπονούνταν παρέα με μερικούς φίλους. Από τη Μαντόνα ντελα Σκοπέρτα κατευθύνθηκαν προς το Λονάτο, κατά μήκος ενός στενού επαρχιακού δρόμου, όταν η γυναίκα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό γάλακτος, που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τα αίτια του δυστυχήματος ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button