ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή ξαφνικά η Δέσποινα Χαλκίδη. Αφήνει πίσω της δύο παιδιά

Νεκρή ξαφνικά η Δέσποινα Χαλκίδη. Αφήνει πίσω της δύο παιδιά

“Έφυγε” ξαφικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών η Δέσποινα Τσιώτση – Χαλκίδη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της το σύζυγό της Λάμπρο, τα παιδιά της Λευτέρη και Χάρη, γονείς και αδέλφια.

Η εξόδιος ακολουθία της έλαβε χώρα σήμερα σε πολύ βαρύ κλίμα, το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος στη Λάρισα.

ΣΟΚ στην Πάτρα – Νεκρός ξαφνικά ο τεχνολόγος Μηχανικός Τάσος Καπουσίζης

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνώριζαν τον 61χρονο, κάνοντας επίσης λόγο για έναν κοινωνικό χαρακτήρα με πολλούς και καλούς φίλους. σελίδα του στο facebook έχει κατακλυστεί με μηνύματα φίλων του που δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του.

“Αχ βρε τασουλι βιαστηκες ….. μου χρωσταγες πολλα λαικ ακομα ….καλο δρομο. να βρεις ττον κωστα και να το τραγουδησεται στον αντρα μου”.
“Καλέ μου φίλε Τάσο εκείνο το τσίπουρο που μου είχες υποσχεθεί δεν θα το πιούμε. Καλό σου ταξίδι Τάσο”

Ο Τάσος Καπουσίζης διέμενε με τους γονείς τους. Η είδηση του χαμού του, προκάλεσε θλίψη στην Πάτρα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4μμ από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button