ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκροί 18χρονη και 24χρονος στις διακοπές τους στην Ίο, μετά από πάρτι με αλκοόλ και ουσίες

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία έχουν προκαλέσει οι δύο θάνατοι νέων ανθρώπων που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ίο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με ενημέρωση από το κέντρο Υγείας του νησιού, 18χρονη από την Αθήνα έχασε το πρωί της Κυριακής τη ζωή της, αφότου διαπιστώθηκε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η κατάσταση του νεαρού κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά σοβαρή γι αυτό και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του νησιού.

Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 18χρονη δεν κατάφερε να επανέλθει, αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά εξέπνευσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι αρχές, σε πρώτη φάση, έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Σημειώνεται ότι, πριν από μία εβδομάδα τραγικό θάνατο βρήκε ένας 24χρονος Ιρλανδός, όταν από μπαλκόνι ξενοδοχείου εξαιτίας ανεξέλεγκτης μέθης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ δέχεται καθημερινά δεκάδες κλήσεις ώστε να παραλάβει νεαρούς σε κακή κατάσταση ύστερα από υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Άλλωστε, τα ανησυχητικά περιστατικά που καταφθάνουν στο κέντρο υγείας του νησιού επιβεβαιώνει στο protothema.gr και ο διευθυντής του κέντρου, Δημήτρης Αλβανός, ο οποίος επισημαίνει ότι πολλοί νέοι, ύστερα από ξέφρενη διασκέδαση, χάνουν τον έλεγχο και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Προβληματισμό δημιουργεί στην Ίο ο έντονος συνωστισμός που παρατηρείται, στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου, στις πλατείες όπου ο αριθμός συγκεντρωμένων ανέρχεται ακόμη και στις 2.000.

Πηγή: protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button