ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός 26χρονος στην Χαλκιδική από χτύπημα προπέλας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος από χτύπημα προπέλας στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Διάπορος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο νεαρός και η παρέα του νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων για να περιηγηθούν στα νησιά της περιοχής.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ η παρέα βρισκόταν στην περιοχή Μυρσίνη του Διάπορου, περίπου στις 14.15, ο άτυχος 26χρονος που βρισκόταν στο νερό, χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα του σκάφους.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στην ξηρά με ιδιωτικό σκάφος, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού. Ωστόσο νεκρός εντοπίστηκε σήμερα και ένας 33χρονος άνδρας στη Ζάκυνθο.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Δολοφονία στο Ρέθυμνο – Αυτή ήταν η Σταυρούλα. Τον απέρριψε και την σκότωσε

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η Σταυρούλα δεν είναι πια κοντά τους. Πως έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία αιτία οπλίστηκε το χέρι του γείτονα της και της αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα.

Η 47χρονη από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν.

Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button