ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός 41χρονος καρδιολόγος από επιπλοκές κορωνοϊού – Δεν υπήρχε κρεβάτι σε ΜΕΘ

Θρήνος για τον χαμό του – Άφησε πίσω του 3 παιδάκια

Οδύνη επικρατεί στην Λάρισα για τον θάνατο του 41χρονου καρδιολόγου Περίανδρου Χατζηγιάννη ο οποίος έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του ιού της πανδημίας.

Ο 41χρονος γιατρός που δεν είχε εμβολιαστεί, νόσησε και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας στις 12 Νοεμβρίου. Τις πρώτες μέρες η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή, ωστόσο στη συνέχεια παρουσίασε επιδείνωση. Ο γιατρός αρχικά νοσηλευόταν στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που έχει μετατραπεί σε μονάδα Covid. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και ο 41χρονος έπαθε πνευμονική εμβολή.

66585272 10206090977229250 8606016955305951232 n

Τελικά διασωληνώθηκε εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχε ούτε μια διαθέσιμη κλίνη. Εκεί άφησε και την τελευταία πνοή. «Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο μέσα στα χέρια μας»ήταν τα πρώτα λόγια των γιατρών και συναδέρφων του.

Ο 41χρονος καρδιολόγος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, είχε ιατρείο στα Φάρσαλα ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο Περίανδρος Χατζηγιάννης άφησε πίσω του την πολυαγαπημένη του σύζυγο με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδάκια. Το τρίτο τους παιδί είχε έρθει στη ζωή πριν από λίγους μήνες και η οικογένεια βίωνε την απόλυτη ευτυχία.

Το γεγονός ότι ο 41χρονος ο οποίος χρειαζόταν να μπει στην εντατική και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή εκτός ΜΕΘ, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το υποστελεχωμένο ΕΣΥ.

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button