ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς Έλληνας ηθοποιός.

Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς Έλληνας ηθοποιός.

“Αποχαιρετάμε σήμερα τον καλό μας συνάδελφο Χρήστο Αναστασόπουλο, που έφυγε ξαφνικά απο ανακοπή στις 18-4-20, απο το κοιμητήριο Πετρούπολης στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά. Ο Χρήστος γεννήθηκε 3-1-41 τελείωσε την Σχολή του Κουν, δούλεψε σε περιοδείες στην επαρχία, συνεργάστηκε με την Λαμπέτη, τον Στεφανο Ληναίο, τον Καρακατσάνη κ.α. στο θέατρο και αργότερα ασχολήθηκε με την ραπτική.

Άνοιξε δικό του ραφτάδικο στην στοά του θεάτρου Αλφα στην Πατησιων όπου ραβόντουσαν πάρα πολλοί ηθοποιοί. Από τότε μόνιμο μέλος του ΤΑΣΕΗ και αθόρυβος ηθοποιός.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό του ταξίδι”. Με το μήνυμα του ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετά τον καλό του φίλο Χρήστο Αναστασόπουλο.

Έναν ταλαντούχο αν και αθόρυβο ηθοποιό. Όπως αθόρυβα έφυγε και απο την ζωή αφήνοντας ωστόσο το αποτύπωμά του στην Τέχνη.
πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button