ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός μοτοσυκλετιστής στο Αιγάλεω

Τρομακτικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (4/10) στη λεωφόρο Θηβών, στο Αιγάλεω.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η μηχανή του να γίνει κυριολεκτικά κομμάτια.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό σε εφημερεύων νοσοκομείο.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για την 20χρονη Αναστασία – Νεκρή σε τροχαίο

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο 31ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Διερχόμενος οδηγός εντόπισε την Αναστασία νεκρή και ειδοποίησε τις αρχές.

Η 20χρονη αγαπούσε το μπάσκετ και είχε αγωνιστεί στον ΑΟ “Οι Ατρόμητοι” της Νέας Σάντας Κιλκίς, που εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα.

“Ολόκληρη η οικογένεια των Ατρομητων είναι συγκλονισμένη, από τον τραγικό και άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας μόλις 20 ετών.

Η Αναστασία Αμπαρκιολα έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Υπήρξε αθλήτρια του ομίλου για αρκετά χρόνια συμμέτοχοντας στα πρωταθλήματα κορασίδων και μινι.

Τα μέλη του Δ.Σ. και όλος ο Καλαθοσφαίριστικος όμιλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις στιγμές. Καλό παράδεισο Αναστασία”, αναφέρει συγκεκριμένα.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button