ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας. Ο πόνος της μάνας και οι κουβέντες με τους αστυνομικούς (Εικόνες)

Νεκρός ο 28χρονος Πάνος Ζάρλας. Ο πόνος της μάνας και οι κουβέντες με τους αστυνομικούς (Εικόνες)

Είναι εικόνες που βλέπετε για πρώτη φορά. Η Στέλλα Νικολάου η μητέρα του Πάνου Ζάρλα είναι στο σημείο όπου άφησε την τελευταία πνοή ο γιός της… την ώρα που τόσο οι αστυνομικοί αλλά και οι διασώστες «καθαρίζουν» τον χώρο του δυστυχήματος συλλέγοντας στοιχεία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η μητέρα του Πάνου ρωτούσε ψελλίζοντας προς στους αστυνομικούς για να μάθει λεπτομέρειες. Αν δηλαδή τον χτύπησε κάποιος ή αν έχασε τον έλεγχο μόνος του.

Όπως προκύπτει απο τις κάμερες παρακολούθησης της τροχαίας το δυστύχημα προήλθε εξαιτίας μιας στιγμιαίας απροσεξίας του 28χρονου.

Απαντήσεις θα πάρουμε όλοι μέσα στην ημέρα. Τόσο απο το καταγραφέν υλικό της Τροχαίας αλλά και απο τις τοξικολογικές εξετάσεις…

[nassosblog.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button