ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Γιάννης Βουλδής. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Νεκρός ο Γιάννης Βουλδής. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Γιάννης Βουλδής. Ο εκλιπών είναι γνωστός στην Δυτική Ελλάδα, από την έντονη επιχειρηματικότητα του, στον χώρο της εστίασης.

Στην σύντομη ζωή του… υπήρξε ιδιοκτήτης πολλών club της Πάτρας, όπως το Τίφανις, το pichina κ.α., ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης για πολλά χρόνια του Τάκη Γαλάνη.

Ο Γιάννης Βουλδης-σύμφωνα με το dete-τους τελευταίους μήνες πάλευε για την ζωή του αλλά η ασθένεια τον νίκησε και “έσβησε” σήμερα το πρωί.

Καλό ταξίδι

Θρήνος στη Λάρισα. Νεκρή η 47χρονη Ράνια Γαβριηλίδη

Νεκρή πρίν απο λίγες ώρες σε ηλικία 47 ετών η Πανωραία (Ράνια) Γαβριηλίδη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έφυγε απο τη ζωή απο ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Μεγάλη Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button