ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο γιος του ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου – Συγκλονίζει η αδελφή του

Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος γιος του γνωστού ρεμπέτη Γιάννη Παπαιωάνου, Τάκης Παπαϊωάνου και την είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του, ραδιοφωνική παραγωγός, Χρύσα Παπαπαϊωάννου.

Η Χρύσα ανακοίνωσε το θάνατο του αδελφού της που ήταν χαμηλών τόνων και τον είχε παντρέψει ο Βασίλης Τσιτσάνης, λέγοντας πως έφυγε στα χέρια της και ότι λυπάται που δεν μπόρεσε να τον σώσει..

Στην ανάρτηση έγραψε :

«ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.
ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ…………
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ…..
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ….»

Η μάνα της 19χρονης Ιωάννας που έχασε τη ζωή σε τροχαίο – «Χθες η κόρη μου θα γιόρταζε»

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας της 19χρονης Ιωάννας, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 24 Νοεμβρίου 2020 στην άσφαλτο της λεωφόρου Βουλιαγμένης και όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε μηχανή στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου.

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής της άτυχης Ιωάννας, η μητέρα της, μέσω της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star, έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Δείτε το συγκλονιστικό γράμμα της μητέρας της 19χρονης:

“Σήμερα αυτό το αγγελούδι έχει τη γιορτή του.. Για σένα κόρη μου αποφάσισαν οι άλλοι, αυτοί που σου κόψανε τα φτερά σου… Σου κόψανε τα όνειρά σου… σου κόψανε την καρδιά σου… Εσείς κύριε που μας κάνατε αυτό το “δώρο”,

δεν ξέρω αν έχετε μητέρα, αν έχετε παιδιά… Θα μπορούσες να ρωτήσει τη μητέρα σου ή τη σύζυγό σου πόσο πονάει μία ΜΗΤΕΡΑ που φέρνει στη ζωή ένα πλάσμα. Τι θυσίες κάνει για να μεγαλώσει τα παιδιά της… Εσύ κύριε στις 24.11.2020 και ώρα 6.30 το απόγευμα σκότωσες το βλαστάρι μου… Μόλις 19 χρονών…

Δεν ξέρω ποιος φταίει… εσείς ή το ΠΑΙΔΙ μου… Σήμερα το παιδί μου έχει 47 ημέρες που δεν το έχω κοντά μου. Σκοτώσατε μία μάνα χωρίς να φταίει. Έναν πατέρα και δύο αδέρφια που ζητάνε την αδερφή τους.

Δεν ξέρω κύριε αν μπορείτε να κοιμάστε τα βράδια. Δεν ξέρω αν αναρωτηθήκατε τι έκανε στο τραπέζι της πρωτοχρονιάς η οικογένεια του κοριτσιού που εσείς σκοτώσατε… Δεν ξέρω αν ρωτάς τον εαυτό σου τί κάνει αυτή η ΜΑΝΑ.

Κύριε είναι τιμή μου και καμάρι μου που μεγάλωσα τρία παιδιά ελληνόπουλα. Σήμερα έχω μόνο δύο. Είναι τιμή μου και καμάρι μου που είμαι ΜΑΝΑ από την Αλβανία. Για μένα όλες οι μανάδες του κόσμου δεν έχουν εθνικότητες, ούτε καταγωγή. Έχουν μόνο ένα όμορφο όνομα που λέγεται ΜΗΤΕΡΑ. Τα παιδιά μου κύριε, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ όπως και εσείς.

Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά αυτό είναι ένα παράπονο γιατί πονάω. Μέχρι να μάθω την αλήθεια δεν κατηγορώ κανέναν. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού για τα μηνύματα αγάπης. Ευχαριστώ και τους συμπατριώτες μου… Εύχομαι καμία ΜΑΝΑ να μην πονάει για τα παιδιά της.. Καμία ΜΑΝΑ του κόσμου.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button