ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Φωτίου

Θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός χαμός του 49χρονου γνωστού δικηγόρου, Χάρη Φωτίου, ο οποίος έφυγε χθες σε ηλικία 49 ετών.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλου αλλά και τον δικηγορικό κόσμο, αφού ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι ο άτυχος Χάρης έφυγε τόσο νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.

Ο Χάρης Φωτίου χαρακτηριζόταν για τη μαχητικότητα του και για το ιδιαίτερο ταπεραμέντο του, ενώ ήταν ασυμβίβαστος και ήθελε πάντα να υπερασπίζεται τους αδύνατους.

Η κηδεία του άτυχου Χάρη θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη 27/10 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στην κοινότητα Τραχυπέδουλα.

Με πληροφορίες από το reportercy

Θλίψη – Νεκρή η Βασιλική Τσιαβέα

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων η είδηση του θανάτου της Βασιλικής Τσιαβέα.

Η κηδεία της 59χρονης θα γίνει την Κυριακή 24 – 10 – 2021 και ώρα 5.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής Καλαμπάκας.

Αφήνει πίσω τον σύζυγο Γεώργιο Τσιαβέα, τα παιδιά Κυριάκο Τσιαβέα, Δέσποινα Τσιαβέα και Βάιο Παπαθεοδώρου, τις εγγονές Θεοδώρα, Βασιλική, τη μητέρα Σταυρούλα Σακελλάρη, αδέλφια και ανήψια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button