ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Σπύρος Βέργης – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του

Νεκρός ο Σπύρος Βέργης – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του

Ο επιχειρηματίας των γνωστών εκπαιδευτηρίων, “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Με τη σύζυγό του Λέτα απέκτησαν δύο κόρες την Κατερίνα και τη Λιλίκα οι οποίες συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση διευθύνοντας το ΙΕΚ Βέργη, το οποίο μετρά αρκετές δεκαετίες στο χώρο της εκπαίδευσης.

“Έφυγε ένα σπουδαίος Άνθρωπος. Που μόνο καλοσύνη απέπνεε. Πατέρα μου λατρεμένε πορεύσου εν ειρήνη κ πάρε μαζί σου όλες τις ευεργεσίες που πρόσφερες απλόχερα σε όλους όσους ερχόντουσαν στην πόρτα σου. Άρχοντας ήσουν και άρχοντας θα μείνεις στις καρδιές μας”, το συγκινητικό σημείωμα της Κατερίνας Βέργη της γνωστής οικογενείας των εκπαιδευτηρίων, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button