ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός πρίν απο λίγο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής. Σίγησε για πάντα

Νεκρός πρίν απο λίγο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής. Σίγησε για πάντα

Πέθανε, πρίν απο λίγες ώρες, ο τραγουδιστής Δημήτρης Νεζερίτης. Ένας καλλιτέχνης, εξαιρετικά αγαπητός και στην Πάτρα, καθώς μεταξύ των άλλων είχε τραγουδήσει και τον ύμνο της Παναχαϊκής.

Τα πρώτα του βήματα-σύμφωνα με το dete-τα έκανε στην Πάτρα όπου σε ηλικία 13 χρονών, με την παρακίνηση ενός συμμαθητή του ο οποίος έπαιζε ακκορντεόν, τον παρότρυνε να ξεκινήσει να μαθαίνει μουσική και πηγαίνει στον Δημήτρη Παπαδάτο, τον 4ο καλύτερο κιθαρίστα παγκοσμίως, ο οποίος δίδασκε πολλά μουσικά όργανα και εκείνη την περίοδο πρόσφερε δωρεάν εκμάθηση ενός οργάνου σε ταλέντα της εποχής.

Ο δάσκαλος τον ξεχωρίζει αμέσως όταν ακούει την εκτέλεση του πάνω σε ένα τραγούδι με τίτλο «Παίξε πλακιώτικη κιθάρα» και ανάμεσα σε 54 ταλέντα τον ξεχωρίζει και δίπλα του μαθαίνει τα πρώτα μυστικά της κιθάρας ενώ σύντομα εξελίσσεται τόσο που κερδίζει σε έναν τοπικό διαγωνισμό, ο οποίος αναμεταδόθηκε ραδιοφωνικά ,το πρώτο βραβείο ,το οποίο είχε ως έπαθλο μια κουβέρτα.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button