ΔΙΑΦΟΡΑ

Χανιά: Του έφυγε το αλυσοπρίονο από τα χέρια και κόπηκε ο λαιμός του – Σε σοκ η σύζυγός του

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 35χρονος στα Χανιά. Ο άνδρας βρέθηκε  νεκρός  με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του κι ακόμη ένα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων.

Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο – άγνωστο πώς – τού ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του. Σε κατάσταση σοκ οι δύο τους κάλεσαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ, ωστόσο για το θύμα ήταν ήδη αργά.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Ασφάλειας, της Σήμανσης και από το αρμόδιο Τμήμα κι ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το θέαμα το οποίο αντίκρυσαν οι αστυνομικοί, ήταν ιδιαίτερο σκληρό.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ ο έντρομος φίλος του αλλά και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες χωρίς όμως να μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

πηγη pierianews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button