ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Νεκρός τώρα γνωστός νέος ηθοποιός

Jason David Frank: Πέθανε ο αρχικός πράσινος Power Ranger

Ο Αμερικανός ηθοποιός και βετεράνος των μικτών πολεμικών τεχνών Jason David Frank (Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών. Ο Jason ήταν γνωστός για την ενσάρκωση του χαρακτήρα Tommy Oliver στην τηλεοπτική σειρά Power Rangers, όντας ένας από τους ‘original’.

Τη δυσάρεστη είδηση έφερε στην επιφάνεια ο αντιπρόσωπός του Justine Hunt, με το μέσο TMZ να μεταφέρει πως ο Jason αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το Wikipedia, ο Jason ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν των Mighty Morphin Power Rangers το 1993 ως Tommy Oliver, δηλαδή ως ο Πράσινος Ranger. Ο χαρακτήρας του έγινε αργότερα ο Λευκός Ranger και μετά συνέχισε στην τέταρτη (Power Rangers Zeo 1996) και πέμπτη σεζόν (Power Rangers Turbo 1997) ως ο κόκκινος Ranger. Στα μέσα της έκτης σεζόν έδωσε τον ρόλο του.

Επέστρεψε το 2002 στο Power Rangers Wild Force (Forever Red), ένα διάσημο επεισόδιο που περιλάμβανε την επανένωση όλων των κόκκινων Ranger έως τότε. Μετά εμφανίστηκε ξανά το 2004 στο Power Rangers Dinothunder ως μέντορας και μαύρος Ranger. Τέλος το 2014 έπαιξε στο τελευταίο επεισόδιο του Power Rangers Super Megaforce.

Για την ιστορία, ο Jason David Frank ήταν επίσης αθλητής του MMA (Μεικτές πολεμικές τέχνες), έχοντας συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες. Μάλιστα, είχε και τη δική του σχολή καράτε.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button