ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός πριν απο λίγο ο επιχειρηματίας Παύλος Ομηρόλης – Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Παύλου Ομηρόλη, δημιουργού των ομώνυμων καταστημάτων. Ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη νοσηλεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

 

Σε μια συγκινητική ανάρτηση, η κόρη του Εύα, αναφέρει:

“Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι, απόψε δε θα καληνυχτίσω τον πατέρα μου με δυο φιλιά κι ότι, από αύριο, θα είναι άδεια η θέση του στο τραπέζι της κουζίνας. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνειδητοποιήσω ότι, ο καλύτερος μου φίλος δε θα υπάρχει ποτέ πια δίπλα μου. Ο πατέρας μου που, όταν ήμουνα παιδί, είχε φτιάξει μόνος του δυο στιχάκια για μένα και μου τα τραγουδούσε. Εργατικός, τίμιος και δίκαιος, από παιδί υπερήφανος, προτιμούσε να πεινάσει παρά να ζητιανέψει. Ο πατέρας μου, δε γνώρισε πατέρα, δεν είπε ποτέ τη λέξη “μπαμπά” ενώ, ο πόλεμος τον χώρισε και απ’ τη μητέρα του και τις δύο ετεροθαλείς του αδερφές. Χωρίς κανένα συγγενή στο Ηράκλειο και με τον παππού του να πεθαίνει μες στην κατοχή, έμεινε μόνος με την αδελφή του Πηνελόπη και η γιαγιά τους Ευανθία. Κινδύνευσε να πεθάνει αφού, άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις από την ασιτία. Σκέφτομαι ότι αφού, δεν έγραψα τη ζωή του όσο ζούσε, τώρα που έχω αρχίσει να τη γράφω, φοβάμαι ότι λίγοι θα πιστέψουν ότι, ένα ορφανό παιδί μόνο του, σε ξένη χώρα, με αξιοπρέπεια, σκληρή δουλειά και στέρηση, αφήνει σε μένα και τους αδερφούς μου ένα σεβαστό όνομα, μια ιστορία υπομονής κι επιμονής σαν φάρο να φωτίζει το δρόμο, την πορεία της ζωή μας.

Ο πατέρας μου Παύλος Ομηρόλης έφυγε σήμερα 1η Μαρτίου του 2022, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Μαζί του η σύντροφος του και σύμμαχος του στη μάχη της ζωής Αργυρούλα. Αν ο μόνος αληθινός θάνατος είναι η λήθη, εύχομαι ο πατέρας ν’ αργήσει να ξεχαστεί. Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου που, εξάντλησαν όλα τα μέσα και προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Αξιέπαινο και το νοσηλευτικό προσωπικό που, έκανε καθετί δυνατό για να τον ανακουφίζει.”

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button