ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο 22χρονος Πάρης Χατζησοφοκλής

Νεκρός σε τροχαίο ο 22χρονος Πάρης Χατζησοφοκλής

Ο 22χρονος Πάρης Χατζησοφοκλής, προστέθηκε στην μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου. Δύο θανατηφόρα λιγότερα από την περασμένη χρονιά, κατά την οποία καταγράφηκαν ολόχρονα 34, γεγονός που δείχνει την αύξηση στις τροχαίες συγκρούσεις κατά το 2020.

Ο άτυχος 22χρονος Πάρης, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε το βράδυ της Δευτέρας στα τραύματα του, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο 22χρονος οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Αρτέμιδος, στη Λάρνακα, στις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο, πέρασε πάνω από ανάχωμα ύψους 2,5 μέτρων και έπειτα εκτινάχθηκε σε χωράφι με καλάμια.

Ο άτυχος Πάρης, έγινε αντιληπτός, επτά ώρες μετά το τροχαίο, στις 12 το μεσημέρι, από περαστικό, ο οποίος σταμάτησε σε παρακείμενο περίπτερο

και είχε αντιληφθεί τον 22χρονο. Ακολούθως, στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Τροχαίας και Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία απεγκλώβισε τον νεαρό, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button