ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός στην άσφαλτο 24χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Νεκρός στην άσφαλτο 24χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα, ένας νεαρός άνδρας 24 ετών από τη Φοινικούντα, όταν η μηχανή που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας της στο 10ο χιλ. του δρόμου Μεθώνη- Κορώνη.

Ο θάνατός του, έχει σκορπίσει θλίψη, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την περιοχή με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν στο άκουσμα της είδησης.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό πρόκειται για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Νικόλαο Χατζηαράπη.

Δολοφονία Γιάννη Μακρή – Ένοχοι και οι δυο εκτελεστές

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 32 και 36 ετών, με Βουλγαρική υπηκοότητα για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ένοχος κηρύχθηκε ο 32χρονος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας ενώ ο 36χρονος αδελφός του για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button