ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός τα ξημερώματα ο Χριστόφορος Πετρής

Νεκρός τα ξημερώματα ο Χριστόφορος Πετρής

Ήταν ένα απο τα “βουνά της νύχτας” στη Δυτική Ελλάδα. Ο Χριστόφορος Πετρής υπήρξε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Πάτρα, στη Δυτική Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης και από μικρός ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις.

Στην Πάτρα δημιούργησε την πρώτη καφετέρια της  πόλης, στην πλατεία Όλγας, την πρώτη πιτσαρία στην οδό Μαιζώνος και το πρώτο κατάστημα εστίασης σελφ-σέρβις.

Ασχολήθηκε και με τον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Πάτρα. Μετά την Πάτρα, ασχολήθηκε με επιχειρήσεις στο εξωτερικό, με

ιδιαίτερη έμφαση στον ξενοδοχειακό κλάδο όπου δραστηριοποιείτο μέχρι και σήμερα. Για ένα διάστημα διετέλεσε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Έφυγε ξαφνικά και απότομα. Και αυτό πονάει πολύ τόσο την γυναίκα του αλλά και τα δυο παιδιά του.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button