ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός βρέθηκε που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Νεκρός βρέθηκε που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε 75χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο ημεδαπός άνδρας είχε εντοπιστεί τελευταία φορά στο λιμάνι του Βόλου, αλλά εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη του, με το Λιμενικό να ξεκινά έρευνες για την αναζήτησή του.

Στις έρευνες μετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς.

Ο άνδρας βρέθηκε αργότερα το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή του κεντρικού λιμένα Βόλου, κοντά σε μία πλωτή προβλήτα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου..

iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button