ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεογέννητο μωρό αρνείται να αφήσει τη μαμά του λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του!

Τη στιγμή που γεννιούνται τα μωρά φαίνεται να είναι τα πιο ευάλωτα πλασματάκια του κόσμου.

Αλλά αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει πώς η φυσική παρόρμηση ενός νεογέννητου να είναι με τη μητέρα του, έχει τεράστια δύναμη!

Όλοι γνωρίζουμε πώς η αγάπη της μητέρας για το παιδί της είναι τεράστια. Είναι ένας δεσμός που δημιουργείται από την πρώτη στιγμή και καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και είναι πολύ δύσκολο να σπάσει. Αυτό το μικροσκοπικό νεογέννητο, μόλις λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του, με τη μέθοδο της καισαρικής, απλά αρνείται να αφήσει τη μαμά του! Εκείνη επειδή δεν μπορεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της του μιλάει απαλά και αυτό φαίνεται πώς είναι αρκετό για να το ηρεμήσει και να το χαλαρώσει.

Είναι μια απίστευτη στιγμή που μας θυμίζει πόσο πολύτιμες είναι οι πρώτες στιγμές της ζωής!

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button