ΔΙΑΦΟΡΑ

Νίκος Παπαδόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της «Βορεινής

Νίκος Παπαδόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο εκδότης της «Βορεινής»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Βορεινή» Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η απώλεια του συναδέλφου Νίκου Παπαδόπουλου, κάνει φτωχότερο τον Τύπου και τη δημοσιογραφία στα Βόρεια Προάστια.

Το vupu.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την είδηση της απώλειας του Νίκου Παπαδόπουλου δήλωσε:

“Η συνεισφορά του Νίκου ήταν σημαντική στο χώρο της ενημέρωσης και ειδικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η συνεργασία του με τον Δήμο Αμαρουσίου υπήρξε υποδειγματική και παράδειγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και συνεργάτες του.”

Και ο Δήμος Κηφισιάς εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα: “Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του εκδότη Νίκου Παπαδόπουλου. Εκδότης της εφημερίδας «ΒΟΡΕΙΝΗ», άφησε το δημοσιογραφικό του αποτύπωμα στο δημόσιο λόγο. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε την ενημέρωση των βορείων προαστίων και του Δήμου μας με συνέπεια, ήθος, ευγένεια και επαγγελματισμό.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.”

πηγη vupu.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button