ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Νόστιμο και εύκολο κέικ το οποίο γίνεται πολύ αφράτο επειδή προσθέτουμε στη ζύμη γιαούρτι!

Τι χρειαζόμαστε:

250 γρ. μαργαρίνη
1 1/2 κούπα ζάχαρη
4 αβγά
2 γιαουρτάκια στραγγιστά
500 γρ.φαρίνα
1/2 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 σακουλάκι τρούφα

Πώς το κάνουμε:

Χτυπάω τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτω ένα-ένα τα αβγά και ύστερα τα γιαουρτάκια.

Κατόπιν, ρίχνω σιγά-σιγά τη φαρίνα με τη βανίλια εναλλάξ με το γάλα και στο τέλος προσθέτω την τρούφα.

Βάζω σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

ΠΗΓΗ xrysessyntages.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button