ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ντροπή, ντροπή»: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Ντροπή, ντροπή»: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την νέα διακοπή στη δίκη των δολοφόνων

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.

Η νέα, δεύτερη διακοπή της δίκης ήταν «μονόδρομος» για το δικαστήριο καθώς μια ένορκος μέλος της έδρας και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου με αλβανική καταγωγή, βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊο. Στο άκουσμα της απόφασης για νέα διακοπή, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Κούλα Αρμοτίδου, ξέσπασε φωνάζοντας: «Ντροπή, ντροπή. Μπράβο σε όλους σας εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα».

Μάλιστα, η κυρία Κρεμαστιώτη διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης. «Τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;» της απάντησε η εισαγγελέας της έδρας. «Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκε και πάλι μόνο ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων, ο νεαρός Ροδίτης. Όταν η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, τον είδε να κάθεται στα εδώλιο που σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας, φώναξε. «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button